Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldte æg med spinat

Fyldte æg med spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
240 g.spinat
30 g.parmesanost
85 g.hvid flødeost
6 hårdkogte æg
 


Opskrift:

Kog spinaten, lad den løbe godt af og hak den. Mos den sammen med flødeosten, parmesanen, blommerne af de hårdkogte æg, salt, peber og reven muskatnød. Æggene skal være skåret over på langs. Fyld dem med blandingen og byg den kegleformet op; bred den ikke ud over hele overfladen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9036 gange,
og udskrevet 145 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu