Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fyldte æg med spinat

Fyldte æg med spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
240 g.spinat
30 g.parmesanost
85 g.hvid flødeost
6 hårdkogte æg
 
Opskrift:
Kog spinaten, lad den løbe godt af og hak den. Mos den sammen med flødeosten, parmesanen, blommerne af de hårdkogte æg, salt, peber og reven muskatnød. Æggene skal være skåret over på langs. Fyld dem med blandingen og byg den kegleformet op; bred den ikke ud over hele overfladen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9527 gange,
og udskrevet 180 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu