Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Huevos Rellenos (fyldte æg)

Huevos Rellenos (fyldte æg), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :





Ingredienser:
6 æg
4-5 spsk.fint hakkede rejer muslinger eller tunfisk i alt 100-150 g
100 g.mayonnaise
 hakket persille dild eller purløg
 salt
 peber
 hakket kryddergrønt paprika eller skiver af fyldt oliven til pynt
 


Opskrift:

Kog æggene 9-10 minutter afkøl, pil dem og halver dem på langs. Tag æggeblommerne ud, mos eller purer dem gennem en sigte og bland dem med rejer, muslinger eller tun, "bind" fyldet sammen med mayonnaisen og smag til med hakket kryddergrønt, salt og peber. Fordel fyldet i æggehviderne, sæt de fyldte æg på et fad og pynt med kryddergrønt, skiver af oliven eller et drys paprika.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 13274 gange,
og udskrevet 325 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu