Fyldte æg med kaviar eller lakserogn

Fyldte æg med kaviar eller lakserogn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
6 hårdkogte æg med skal
1 dl.fintklippet purløg
1 dl.mayonnaise
1-2 spsk.rød kaviar eller lakserogn
1 spsk.kapers
1 stor tomat
 
 Pynt:
 snittet porre eller purløg
 kaviar eller lakserogn
 
Opskrift:
Skær så meget top af æggene, at indholdet kan graves ud med en lille ske. Hak æggeblommerne og hvider og bland den med purløg, mayonnaise, kaviar og kapers. Skær tomaten over og fjern al indmad. Skær resten i små, fine terninger, som røres i æggeblandingen. Smag til med krydderier og fyld i æggeskallerne. Pynt æggene og server dem på en grøn karsebund.





karakterer:
Opskriften er vist 16687 gange,
og udskrevet 280 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu