Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldte æg med kaviar eller lakserogn

Fyldte æg med kaviar eller lakserogn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
6 hårdkogte æg med skal
1 dl.fintklippet purløg
1 dl.mayonnaise
1-2 spsk.rød kaviar eller lakserogn
1 spsk.kapers
1 stor tomat
 
 Pynt:
 snittet porre eller purløg
 kaviar eller lakserogn
 


Opskrift:

Skær så meget top af æggene, at indholdet kan graves ud med en lille ske. Hak æggeblommerne og hvider og bland den med purløg, mayonnaise, kaviar og kapers. Skær tomaten over og fjern al indmad. Skær resten i små, fine terninger, som røres i æggeblandingen. Smag til med krydderier og fyld i æggeskallerne. Pynt æggene og server dem på en grøn karsebund.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 14955 gange,
og udskrevet 237 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu