Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rødbede- og æblesalat

Rødbede- og æblesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SalatRet : Salat - Salater

Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.rødbeder
200 g.æbler (ikke for søde og melede)
100 g.smetana (creme fraiche)
 Salt
 evt. sukker efter smag
 
 
Opskrift:
Rødbederne skal først tilberedes. De kan koges. Men de bliver bedre, hvis de bages i ovnen i ca. 1-1½ time efter størrelse. De kan også tilberedes i mikrobølgeovn. At dampe rødbederne er meget fordelagtigt. I dampkogeapparaterne skal de have ca. 45 minutter.

Efter tilberedningen skal rødbederne køles af og skindet skrælles eller pilles af. Herefter hakkes de meget fint eller rives på et råkostjern. Det bedste resultat får man ved at køre dem igennem en kødhakkermaskine. Men bemærk venligst, at rødbedernes ikke skal moses!

Herefter skrælles æblerne, som blot rives som de tilberedte rødbeder. Æbler og rødbeder kommes i en skål med creme fraiche, og røres godt rundt. Herefter smages til med salt og evt. sukker.

Man kan drøje lidt på salaten ved at tilsætte ca. 5 groft hakkede valnødder. En enkel og bæredygtig ret.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 31121 gange,
og udskrevet 619 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Rikke  -  2007-11-07 18:32:34
Opskriften kommer fra "Suveræne Salater"