Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rejeæg

Rejeæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Rejeæg, billede 4 Rejeæg, billede 1 Rejeæg, billede 2 Rejeæg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 hårdkogte æg
1 spsk.rejer finthakkede
1 tsk.creme fraiche 38%
 salt
 peber
1 citronskive
 purløg
 
Opskrift:
Pil 2 hårdkogte æg og del dem i halve.

Tag æggeblommerne ud og mos dem Rør æggemosen sammen med finthakkede rejer, creme fraiche, salt og peber.

Fordel i halve æg og top op med hele rejer. Pynt med lidt citron og purløg.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (5 stemmer)

Opskriften er vist 20907 gange,
og udskrevet 404 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu