Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rejeæg

Rejeæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Rejeæg, billede 4 Rejeæg, billede 1 Rejeæg, billede 2 Rejeæg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 hårdkogte æg
1 spsk.rejer finthakkede
1 tsk.creme fraiche 38%
 salt
 peber
1 citronskive
 purløg
 


Opskrift:

Pil 2 hårdkogte æg og del dem i halve.

Tag æggeblommerne ud og mos dem Rør æggemosen sammen med finthakkede rejer, creme fraiche, salt og peber.

Fordel i halve æg og top op med hele rejer. Pynt med lidt citron og purløg.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (5 stemmer)

Opskriften er vist 19539 gange,
og udskrevet 380 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu