Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldte æg ansjos

Fyldte æg ansjos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 æg
1 ansjos (dvs to filetter)
1 tsk.kapers
1 tsk.sennep
1 tsk.finthakket løg
3 tsk.piskefløde
 


Opskrift:

Æg koges i 8 minutter, pilles og halveres. Blommen tages ud og blandes med finthakket ansjoser, finthakket løg, hakket kapers og sennep. Konsistensen Justeres med en smule piskefløde.

Så fyldes blandingen i hviderne, som pyntes med en kapers og serveres.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10079 gange,
og udskrevet 126 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu