Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fyldte æg med rejer

Fyldte æg med rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :



Ingredienser:
300 g.rejer
4 hårdkogte æg
1 spsk.blødt smør
1-2 spsk.piskefløde
 salt
 peber
 
 Pynt:
 dild
 salatblade
 citronbåde
 
Opskrift:
Æggene pilles og skæres over på langs og blommerne tages ud. Halvdelen af rejerne hakkes groft. Æggeblommerne moses med smør og fløde og røres godt sammen med de hakkede rejer. Der smages til med salt og peber, og blandingen fyldes i æggene. Serveres med resten af de hele rejer sammen med dild, salatblade og citron.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (10 stemmer)

Opskriften er vist 22069 gange,
og udskrevet 668 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu