Fyldte æg med rejer

Fyldte æg med rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :     

Ingredienser:
300 g.rejer
4 hårdkogte æg
1 spsk.blødt smør
1-2 spsk.piskefløde
 salt
 peber
 
 Pynt:
 dild
 salatblade
 citronbåde
 
Opskrift:
Æggene pilles og skæres over på langs og blommerne tages ud. Halvdelen af rejerne hakkes groft. Æggeblommerne moses med smør og fløde og røres godt sammen med de hakkede rejer. Der smages til med salt og peber, og blandingen fyldes i æggene. Serveres med resten af de hele rejer sammen med dild, salatblade og citron.





karakterer:
Opskriften er vist 23246 gange,
og udskrevet 695 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu