Græsk lammegryde 02

Græsk lammegryde 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.benfri lammekød fra bov eller hals
 smør eller margarine
5 løg
2 spsk.fintklippet dild
0.25 tsk.peber
1 tsk.salt
3 dl.lammebouillon
1 citron saft heraf
1 spsk.maizena
0.5 salathoved
 
Opskrift:
Skær kødet i tern. Pil løgene og skær den i små tern. Brun fedtstoffet i en gryde, kom kød og løg i og lad det blive pænt brunt overalt. Det må evt. gøres over et par gange, da kødet brunes bedst hvis portionen ikke er for stor.

Dæmp varmen og lad kødet småstege i ca. 15 min. Drys med krydderier, hæld lidt bouillon ved og lad kødet stege til det er mørt.

Rør maizena ud med bouillon, bland citronsaft i jævn skyen hermed. Lad saucen få et opkog og smag til med salt og citronsaft. Skær den skyllede salat i strimler og bland den i gryden kort før serveringen.

Spises med kogte ris.





karakterer:
Opskriften er vist 17318 gange,
og udskrevet 300 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu