Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillede vagtler på bagte grønsager

Grillede vagtler på bagte grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : HønseFugle - Vagtel - Vagtler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2-4 friske vagtler ( eller dybfrosne)
1 tsk.olie
1 tsk.flydende honning
1 tsk.soja
 lidtsalt
2 courgetter á 150 g
2 tsk.salt
1 bdt.friske grønne asparges
2 fedhvidløg
1 stilkestragon eller bredbladet persille
 pergamentpapir eller bagepapir
 
 Tilbehør:
1 stykke flutes
 


Opskrift:

Tør vagtlerne godt og stik to træspyd eller grillspid gennem henholdsvis vingerne og lårene så de holdes ind til kroppen. Rør olie, honning og soja sammen og pensl det på vagtlerne. Steg dem på udegrillen eller i ovnen ved høj temperatur ca. 12 minutter. På udegrill skal de vendes ofte, i ovnen skal de bare grilles de sidste minutter.

Grøntsager:
Skræl courgetterne i lange, brede bånd. Drys dem med salt, lad dem trække 5-10 minutter og skyl dem.

Skær aspargesene i 3 cm. lange stykker. Bland grøntsagerne og læg dem på 2 store stykker pergament eller bagepapir. Læg et upillet hvidløgsfed og en kvist estragon på hver og pak papiret tæt sammen. Bag pakkerne midt i en 200 grader varm ovn ca. 12 minutter.

Servering:
Pak grøntsagerne ud og kom dem på tallerkener. Fjern hvidløget. Klip eller skær vagtlerne i kvarte og læg dem ovenpå. Giv brød til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11411 gange,
og udskrevet 218 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu