Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Lammegryde med agurk

Lammegryde med agurk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
750 g.lammebov i store tern
1 spsk.hvedemel
 salt
 peber
1 spsk.olivenolie
1 spsk.smør
4-6 småskalotteløg i halve eller kvarte
1.5 dl.lamme- eller grønsagsbouillon
2-3 agurker
1 spsk.tyndtskåret citronskal i strimler
1-2 spsk.citronskal
1.5 dl.piskefløde
50 g.afdryppede kapers
 


Opskrift:

Vend lammekødet let i mel, krydret med salt og peber. Brun kødet i smør og olivenolie sammen med løgene, hæld ved og lad det hele snurre under låg i 15 min. Skræl, flæk og udkern agurkerne, skær dem i ca. 1 cm brede stykker på skrå og kom dem i gryden sammen med citronskal og –saft, estragon og piskefløde. Lad det hele snurre i yderligere 15-20 min. uden låg, til kødet er mørt. Smag til med ekstra krydderier og vend de afdryppede kapers i.

Tips:

Agurkerne kan erstattes af gule og grønne courgetter




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 4856 gange,
og udskrevet 97 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

snek  -  2008-06-02 09:26:57
Den smager fantastisk - prøv selv!