Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røget laks med brombærvinaigrette

Røget laks med brombærvinaigrette, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : tove

Indsendt :




Ingredienser:
300 g.tyndt skåret laks
 
 Dressing:
10 brombær eller røde søde stikkelsbær som halveres
0.25 fint hakket rødløg
2 spsk.grofthakkede krydderurter
0.25 finthakket rød peber
4 grønne asparges gives et opkog og hakkes groft
1 tsk.kapers
3 spsk.vindrueolie
 
 Sauce:
2.5 dl.balsamicoeddike
200 g.sukker
 


Opskrift:

Saucen:
Balsamicoedddike og sukker koges ved svag varme til det er som sirup. Skal være koldt.

Alle ingredienserne til dressingen hakkes og blandes.

Laksen lægges på en tallerken med lidt salat og dressingen og saucen kommes ovenpå.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10344 gange,
og udskrevet 245 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Inger.  -  2009-08-20 21:36:57
Smager helt forrygende. Fået brugt den som forret.Er frisk, anderledes og er pga. de forskellige grøntsager en ret fyldig forret.