Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Langfredagsgrød

Langfredagsgrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Mælkegrød

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk

Højtid: Påske

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
75 g.kartoffelmel
60 g.fint rismel
1.2 l.mælk
4 æg
50 g.hakkede mandler
 


Opskrift:

Melet røres sammen med æggeblommerne og mandlerne ud i halvdelen af mælken. Resten af mælken varmes op og æggemassen tilsættes under piskning. Koger ca. 15 min. Hviderne piskes og vendes i grøden umiddelbart før serveringen. Er meget lækker med saftsovs (kirsebærsovs).




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12089 gange,
og udskrevet 134 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2009-03-29 21:30:20
Langfredag er for nogle af os fastedag. Hvorfor gør den mere kedelig, med en sådan grød. `?


sille  -  0000-00-00 00:00:00
let og luftig, men lidt kedelig