Lammefrikadeller på spid

Lammefrikadeller på spid, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 løg
1 fedhvidløg
1 spsk.olivenolie
1 dåseflåede tomater
70 g.tomatpuré
0.5 dl.vand
2 laurbærblade
2 tsk.rosmarin
 salt
 peber
 
500 g.hakket lammekød
1 æg
1 spsk.hvedemel
1 løg
2 fedhvidløg
 bredbladet persille
1 aubergine
1 æg
50 g.rasp
 
Opskrift:
Skær løget i ringe og steg det i olien sammen med presset hvidløg. Tilsæt flåede tomater, tomatpuré, vand, laurbærblade og rosmarin. Kog saucen ved svag varme i ca. 15 min. Tag laurbærbladene op og afkøl saucen.

Rør kødet sammen med æg og hvedemel. Tilsæt hakket løg, presset hvidløg og bredbladet persille. Form kødet til ovale frikadeller og kom dem på grillspyd. Grill lammefrikadellerne til kødet er mørt.

Skær auberginen i skiver, drys med salt og lad dem trække i ½ time. Skyl dem fri for salt og tør dem godt. Vend dem i sammenpisket æg og rasp og steg dem til de er gyldne.

Server lammefrikadellerne med de panerede auberginer og tomatsauce.

Servér med en lækker grøn salat.

Tips:

Grill evt. lange tyrkiske grønne pebre (ikke stærke) og nogle store champignons til – det er bare lækkert





karakterer:
Opskriften er vist 7443 gange,
og udskrevet 154 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu