Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Indbagt gedekød

Indbagt gedekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Gedekød - Diverse gedekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anita Madsen

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.hakket gedekød
1 porre
2 gulerødder
75 g.hasselnødder
 smør olie eller margarine
 Salt
 peber
 timian
2.5 dl.creme fraiche 18%
1 stort æg
0.5 pk.Butterdej
 


Opskrift:

Kødet brunes i fedtstof og steges i ca. 5 min. De ituskårne porrer og gulerødder tilsættes og svitses med i ca. 3 min. Hasselnødder og Creme Fraiche tilsættes og røres godt i. Krydderier efter smag. Til sidst tages gryden af og ægget røres i. Stilles til afkøling.

Butterdejen rulles ud til forholdsvis tynde plader og skæres i kvadrater på ca. 15 x 15 cm.

Når kødblandingen er næsten kold, fyldes den på midten af disse dejstykker, og dejkanten pensles med lidt pisket æggehvide eller mælk. Dejen foldes over kødet, så der dannes en lille trekant. Kanter trykkes sammen med en gaffel, og der prikkes et par huller i dejen, så damp kan slippe ud.

Tilberedningstid:
Stilles i en 175° varm ovn i ca. 20 minutter.

Tips:

Gedekød smager hen i retning af oksekød, det er virkelig noget der kan anbefales.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 7574 gange,
og udskrevet 182 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu