Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Piemontesisk kyse

Piemontesisk kyse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Diverse mælkeprodukter

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
6 æg
150 g.sukker
2 spsk.majsmel
4 spsk.kakao
4 dl.piskefløde
6 dl.sødmælk
15 smuldrede amarettismåkager
0.5 dl.mørk rom
 
 Til karamellen:
50 g.sukker
2 spsk.vand
 


Opskrift:

Forvarm ovnen til 160 grader. Pisk æg, sukker, majsmel og kakao cremet. Tilsæt fløde, mælk, rom og de smuldrede amaretti og bland alt godt. Kom sukker og vand på en pande og varm det op, til sukkeret karamelliserer og skifter farve. Hæld det karamelliserede sukker i bunden af 6 portionssouffléskåle. Hæld kageblandingen ovenpå og sæt formene i ovnen i en bradepande fyldt med vand. Bag dem i ca 1 time. Tag så formene ud, lad desserten køle af og sæt den i køleskabet i 2-3 timer. Vend desserten ud på tallerkener og server den med flere amarettikager.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6046 gange,
og udskrevet 70 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu