Græsk suvlakia
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle stykker Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i tern 2½x2½ cm. Skær peberfrugten i stykker.
Del løget ud, og skær løgskrælbladene i mindre stykker.
Skær kødet af tomaterne, indmaden skal ikke bruges.
Læg alt i en skål.
Pisk marinaden sammen og hæld den over. Lad kødet trække mindst 2 timer i køleskabet. Sæt alt skiftevis på grillspyd med 2 laurbærblade på hvert spid. Grillsteg kødet ca. 8-12 min. Afhængig af kødets kvalitet. Drys med salt og peber under stegningen. Vend ofte spyddene. Servér med græsk salat, råstegte kartofler/pommes frites eller blot groft hvedebrød. |
|
Opskriften er vist 25548 gange,
og udskrevet 752 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (71 stemmer) |
|
Kommentarer signe - 2005-01-01 01:01:01 Man kan nemt også bruge kylling, det smager også fint |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne