Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Græsk suvlakia

Græsk suvlakia, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle stykker

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :



Ingredienser:
¾ kg.skært lammekød fra køllen eller skært oksekød, tykstegsfilet eller velhængt inderlår
1 peberfrugt
1 stortløg
2 tomater
8 laurbærblade
 
1 dl.olie
1-2 spsk.citronsaft
1 tsk.oregano
 salt
 peber
 


Opskrift:

Skær kødet i tern 2½x2½ cm. Skær peberfrugten i stykker. Del løget ud, og skær løgskrælbladene i mindre stykker. Skær kødet af tomaterne, indmaden skal ikke bruges. Læg alt i en skål.

Pisk marinaden sammen og hæld den over. Lad kødet trække mindst 2 timer i køleskabet.

Sæt alt skiftevis på grillspyd med 2 laurbærblade på hvert spid.

Grillsteg kødet ca. 8-12 min. Afhængig af kødets kvalitet. Drys med salt og peber under stegningen. Vend ofte spyddene.

Servér med græsk salat, råstegte kartofler/pommes frites eller blot groft hvedebrød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (71 stemmer)

Opskriften er vist 23169 gange,
og udskrevet 719 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

signe  -  0000-00-00 00:00:00
Man kan nemt også bruge kylling, det smager også fint