Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pebbersauce

Pebbersauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
0.5 bouillon tern
2.5 dl.vand
30 g.revet løg
1 tsk.dijonsennep
2 tsk.Madagaskar peber uden saft
3 tsk.hvedemel
 


Opskrift:

Vand, bouillon og løg koges op, tilsæt dijonsennep og jævn med melet. Til sidst tilsættes Madagaskar peber og saucen smages til med salt og peber.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 11917 gange,
og udskrevet 280 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Valle  -  2008-04-11 17:09:15
Super nem at lave og smager godt. Tilsæt evt.lidt fløde for smag og konsistens.