Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Esdragonsovs

Esdragonsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
6 dl.lammesuppe
25 g.margarine
5 spsk.hvedemel
4 spsk.hakket frisk estragon el. 1 spsk. tørret
2 æggeblommer
1 spsk.lys vineddike
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Smelt margarinen og rør melet i Tilsæt suppen lidt efter lidt og pisk sovsen godt igennem. Tilsæt estragon, salt, peber og vineddike, lad sovsen koge et par min. og smag den til Rør æggeblommerne med lidt salt Pisk lidt varm sovs i æggemassen og hæld det hele tilbage i gryden under piskning. Sovsen skal nu varmes igennem, men må ikke koge

Tips:

Der kan også bruges anden suppe en lammesuppe.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11339 gange,
og udskrevet 140 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu