Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Esdragonsovs

Esdragonsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
6 dl.lammesuppe
25 g.margarine
5 spsk.hvedemel
4 spsk.hakket frisk estragon el. 1 spsk. tørret
2 æggeblommer
1 spsk.lys vineddike
 salt
 friskkværnet peber
 


Opskrift:

Smelt margarinen og rør melet i Tilsæt suppen lidt efter lidt og pisk sovsen godt igennem. Tilsæt estragon, salt, peber og vineddike, lad sovsen koge et par min. og smag den til Rør æggeblommerne med lidt salt Pisk lidt varm sovs i æggemassen og hæld det hele tilbage i gryden under piskning. Sovsen skal nu varmes igennem, men må ikke koge

Tips:

Der kan også bruges anden suppe en lammesuppe.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10816 gange,
og udskrevet 112 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu