Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Ananastærte (Fedtfattig)

Ananastærte (Fedtfattig), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Ananas

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 lille ananas
 
0.5 dl.smør
0.5 dl.råsukker
2 æg
1.25 dl.fuldkornshvedemel
1 tsk.bagepulver
 
1 dl.kvark
 


Opskrift:

Ananasfrugten skrælles og skæres i småstykker.

Smør og sukker røres blødt. Derefter røres de sammenpiskede æg, samt mel og bagepulver i. Halvdelen af ananasstykkerne vendes forsigtigt i.

Dejen hældes i en smurt springform og bages i 30 miutter.

Tærten afkøles i en halv time og vendes derefter ud.

Kvarken piske blød og blandes med resten af ananasstykkerne.

Når tærten er kold skæres den vandret igennem og kvarkblandingen bredes ud på den ene halvdel. Den anden halvdel anbringes ovenpå.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (219 stemmer)

Opskriften er vist 31328 gange,
og udskrevet 637 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Dolph  -  2008-11-03 21:23:48
Har haft den tvivlsomme fornøjelse at lave den her kage. Kæresten undlod at rakke den ned, men tror mest det var af høflighed. Jeg var absolut ikke tilfreds med resultatet


Hausfrau  -  2008-03-13 16:51:18
Der må da være noget galt her, Per. 213 stemmer og høj karakter, men kun 3 kommentarer?


Per  -  2007-10-22 22:52:27
Temperatur 180-220 grader C


Michelle  -  2007-10-22 21:52:41
Rigtig dårlig kage, smager ikke godt, og opskriften giver igen mening... for lidt dej til ananasen. Især kvark blanding smagter avskyligt.


R.G.H  -  2007-03-02 14:11:42
Der er ikke angivet på, hvor mange grader, tærten skal bages