Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Smuldreæblekage

Smuldreæblekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :


Smuldreæblekage, billede 4 Smuldreæblekage, billede 1 Smuldreæblekage, billede 2 Smuldreæblekage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
65 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
90 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Skræl æblerne og del dem i både. Læg dem i et smurt ovnfast fad og drys lidt sukker på, (afhængig af æblernes surhed).

Smuldr margarinen i melet, bland med sukkeret og drys blandingen over æblerne. Bag kagen ca. 30 minutter ved 170 grader C. alm. ovn.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (24 stemmer)

Opskriften er vist 58172 gange,
og udskrevet 1406 gange.


Energi:
KJ total 5216 (1241 kcal)
KJ pr. Pers. 2608 (620 kcal)
Vægt ialt 625 gram
Vægt pr. Pers. 312 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 834 KJ (198 kcal)
Protein 1.6 gram
Fedt 8.8 gram
Kulhydrat 29.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

mette  -  2010-10-23 14:09:03
har prøvet en tilsvarende opskrift hvor der er hakkede mandler i dejen, det smager også super


laura  -  2010-07-10 18:03:10
den ser god ud s


LindaA  -  2009-03-12 17:58:48
Den er super nem at lave og smager fantastisk! Specielt med Creme Fraiche eller vanilie is til! Jeg drysser kanelsukker henover i stedet... Nam Nam


Annie  -  2007-10-24 16:51:13
Den minder meget om den vi lavede i skolen forleden. Forskellen er bare at det var sukker og Kanel, og ikke kun sukker. Og ovnen skulle være på 200. Ved ikke hvordan din smager, men sikkert næsten ens ellers er den rigtigt god


Morten  -  0000-00-00 00:00:00
En anden variation er at drysse et tyndt lag revet marcipan ud over inden dejen påføres! Det er guf!!


Mads  -  0000-00-00 00:00:00
Den er i vinkel!


Stine  -  0000-00-00 00:00:00
Dejlig nem kage. For lidt variation ½ kanel ½ sukker ud over æblerne.


Kristine  -  0000-00-00 00:00:00
Go opskrift. Jeg synes bare at kagen skulle bage noget længere end 1/2 time.