Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Brun lagkage

Brun lagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
3 æggeblommer
1.5 dl.sukker
1 spsk.vaniliesukker
5 spsk.mælk
0.5 dl.Smeltet smør
2.5 dl.hvedemel
2 tsk.bagepulver
1 tsk.støt ingefær
 
 Bund:
3 æggehvider
1.5 dl.sukker groft hakkede nødder
 
 Fyld:
 fast æblemos
2.5 dl.Piskefløde
 


Opskrift:

Pisk æggeblommer,sukker og vaniliesukker, til det er let og luftigt. Hæld mælken i det smeltede fedtstof og rør det i æggeblandingen. Bland mel, bagepulver og krydderier sammen og rør det ligeledes i æggeblandingen. Smør to lagkageforme med smeltet fedtstor og drys dem med rasp.

De skal helst ave forskellige tværmål f.eks. 22 og 24 cm. Hæld dejen i formene, pisk æggehviderne helt stive og rør sukkeret i med let hånd. For del marengsdejen over de to kagebunde og drys hakkede nødder over den mindste af bundene. Bag dem - helst samtidigt - i ca. 20 - 25 minutter ved 175 grader.

Læg bundene sammen med æblemos og let pisket flødeskum og sørg for, at den mindste af bundene lægges øverst. I stedet for at bruge lagkageforme kan kagen bages i en bradepande på bagepapir (mål ca. 25 x 35 cm.) Når kagen er svalet af, flækkes den på langs og lægges sammen som beskrevet ovenfor.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (10 stemmer)

Opskriften er vist 32294 gange,
og udskrevet 224 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu