Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Indbagte æbler

Indbagte æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :





Ingredienser:
100 g.smør
150 g.hvedemel
50 g.sukker
1 æggeblomme
 
4 mellemstore æbler
 rå marcipan
 hakkede mandler
 
 Pensling:
 Æg
 


Opskrift:

Findel smørret i melet og bland sukker i. Saml dejen med æggeblommen. Skræl æblerne og fjern kernehuset med en udstikker.

Fyld hullet med rå marcipan og hakkede mandler. Rul dejen ud til en plade og beklæd hvert æble med dejen. Pynt med dejrester. Pensl med sammenpisket æg og bag æblerne ved 200 grader i 10-12 min. Serveres med koldt flødeskum.

Tips:

Serveres med: Flødeskum




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 17005 gange,
og udskrevet 326 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Thomas  -  0000-00-00 00:00:00
Ja her er et spændende bagt æble. Kan selvfølgelig også gå MED skræl. Meget spændende frugt kan hakkes og blandes med marcipanen: Kokos, dadler, figner, svesker, abrikoser, bær og nødder kan hakkes i