Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Flødekogt rosenkål

Flødekogt rosenkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Rosenkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :





Ingredienser:
500-600 g.rosenkål
2 spsk.smør
3 dl.piskefløde
0.5 dl.hvidvin
1 spsk.sennep (helst dijonsennep)
 salt
 peber
 meget klippet purløg
 


Opskrift:

Rosenkålen kommes i en gryde med gyldent smør og steger få minutter heri, mens der røres rundt. Derefter tilsættes fløde og vin. Småkoger til kålen er mør, rør af og til, det må ikke brænde på. Smages til med sennep, salt, friskkværnet peber og meget klippet purløg.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (13 stemmer)

Opskriften er vist 26408 gange,
og udskrevet 871 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jesperhvilsom  -  2017-12-09 17:40:48
Tilberedningstid?


Jytte  -  2014-10-14 21:27:47
Smager fantastisk.


  -  2010-02-27 19:47:01
Jeg lavede det til kogt hamburgerryk. (lidt brune kartofler vil fuld-ende retten med hamburgerrykken)Jeg kom lidt gulerødder ved rosenkålen, som det ihvertfald ikke blev ringere af. Det smagte skide godt, og det skal helt klart laves næste gang der kommer gæster..


Louise  -  2008-04-03 13:40:10
Det er en rigtig god måde at lave rosenkål på, det smager faktisk rigtig dejligt.!


A-M  -  2007-03-09 18:37:25
Perfekt til frikadeller. Skal prøve den til kalveculotte i aften.