Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tomat og blommerelish

Tomat og blommerelish, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SyltningRet : Syltning - Relish

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
750 g.tomater
300 g.blommer uden sten
275 g.rørsukker efter smag
5 dl.hvidvinseddike
1 løg
50 g.ingefær
150 g.rosiner
4 fedhvidløg
1 citron
0.5 spsk.spidskommen
2 cm.kanelbark
20 g.salt
 


Opskrift:

Skær tomaterne i kvarte, skær blommekødet i mindre stykker, hak løg og hvidløg. Vask citronen og skær den gule skal tyndt af, pres saften. Kog alle ingredienser ved svag varme ca. 1½ time til relishen får en grødet konsistens. Smag til med salt, kom den på skoldede glas.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 15440 gange,
og udskrevet 445 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Uffe Larsen  -  2014-08-30 14:19:08
Jeg syntes at 5 dl hvidvinseddike er for meget, så jeg bruger nu kun halvdelen.