Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pakistanske brød

Pakistanske brød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Pakistan

PakistanIndsendt af : gismo

Indsendt :




Ingredienser:
25 g.gær
2.5 dl.lunkent vand
1 æg
1 tsk.salt
1 tsk.sukker
500 g.hvedemel
 


Opskrift:

Rør gæren ud i vandet og tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen godt igennem og lad den hæve tildækket 1 time. Del dejen i 4 stykker, og form dem til aflange brød, ca. 20 cm.lange og 1 cm. tykke. Læg brødene på en plade med bagepapir og bag dem 10-12 min. ved 200 grader, nederst i ovnen.

Tips:

Brødene spises som tilbehør, i stedet for flute.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (38 stemmer)

Opskriften er vist 15480 gange,
og udskrevet 291 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

simon  -  2009-07-22 20:33:10
Yummy, en af de bedste brød jeg har smagt indtil videre! :)


Miiq ..  -  2008-01-02 16:16:28
Man kan også hælde mælk i og yougurt .. og til sidst kan man smøre dem med smør,det giver den en god smag !! xD !! Jeg er selv pakistaner så jeg kender til det !!


sef  -  2007-01-20 18:33:55
hvor findes sen rigtige opskrift på pakistanske brød ?


Hmm  -  0000-00-00 00:00:00
Ja, det er for simpelt !


Salma  -  0000-00-00 00:00:00
det smager meget lækkert ... men det er for almindeligt... saimah jeg giver ret i det smager som pita brød


Saimah  -  0000-00-00 00:00:00
det minder for meget om almidelig pita brød


Christina  -  0000-00-00 00:00:00
de smager hammer godt


Stine  -  0000-00-00 00:00:00
Superlækkert... Meget bedre end flute


jonas og fuss  -  0000-00-00 00:00:00
det smager rigtigt godt, tak for opskriften