Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Krydrede tyttebær

Krydrede tyttebær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Bær - Tyttebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.tyttebær
1 helkanel (ca. 5 cm).
5 helenelliker
1 syltet pomeranskal ca. 50 g
350 g.sukker
4 dl.rødvin
 
Opskrift:
Tyttebærrene renses, skylles og afdrypper godt. Krydderierne stødes let og pomeransskallen hakkes groft.

Alle tre dele samles i en pose af tyndt stof. Sukker og rødvin koges sammen med krydderposen, til sukkeret er helt opløst.

Tyttebærrene tilsættes, og koges ved svag varme uden låg i ca. 2o minuttter skummes og sættes til afkøling. Når det er blevet koldt, tages krydderposen op, tyttebærrene fyldes på klas eller i kurkker, der straks tilbindes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11908 gange,
og udskrevet 178 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu