Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vintersuppe II

Vintersuppe II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :





Ingredienser:
 Suppen:
1 høne eller landkylling
2 l.bouillon
1 løg
2 porrer
1 persillerod
2 gulerødder
0.5 sellerirod
1 håndfuld løvstikkeblade
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 Melboller
 Kødboller
500 g.frosne suppeurter
 


Opskrift:

Kom hønen i en suppegryde med vand og bring gryden i kog. Skum suppen. Grønsagerne renses og kommes hele i suppegryden sammen med løvstikkebladene, men først når suppen er skummet af. Lad suppen simre ved svag varme i 2-3 timer.

Tag kødet op på et fad, når det er færdigkogt. Hønen er kogt, når der ikke længere siver rød saft, hvid man med en gaffel stikker i kødet ved brystet og låret.

Smag suppen til med salt og peber og tilsættes suppeurter, som koges 10-15 min. herefter tilsættes kød og melboller.

Tips:

Grøntsagerne kan tages op efter ca. ½ times kogning, skæres i passende stykker og anvendes istedet for de frosne suppeurter.

Hønen kan anvendes til høns i asparges, høns i peberrod eller lignende dagen efter, eller den kan fryses til senere brug.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10464 gange,
og udskrevet 120 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu