Agurkesalat med yoghurt
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
|
|
Hæld yoghurten op i et kaffefilter og lad den dryppe af i ca. 1½ time. Skræl agurken og skær den i skiver. Læg agurkeskiverne i en skål og bland med salt. Lad dem trække i ca. 30 min.
Rør den afdryppede yoghurt med creme fraiche og hvidløg. Skyl agurkeskiverne flere gange i koldt vand. Vrid dem let i et klæde og vend dem i yoghurtdressingen. Smag salaten til med peber og stil den koldt inden serveringen.
Server salaten til farsretter eller stegt lam.
|
|
Opskriften er vist 17157 gange,
og udskrevet 196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne