Rids kartoflerne, dryp lidt olie over og drys med salt. Pak kartoflerne ind i staniol og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 45 min.
Imens tilberedes grillspydene og dressingen.
Dressing:
Rør flødeost med creme fraiche. Tilsæt presset hvidløg og forårsløg skåret i skiver.
Smag til med salt og peber.
Grillspyd:
Skær auberginen i kvarte skiver. Drys med salt og lad dem trække i ca. 20 min.
Skyl saltet af og tør auberginerne godt.
Skær tomaterne i både og kødet i tern. Pil løgene.
Rør en marinade af olie, presset hvidløg og rosmarin.
Vend aubergine, tomater, kød og løg i marinaden.
Sæt skiftevis aubergine, tomater, kød og løg på grillspyd.
Drys med salt og peber og grillsteg spydene ca. 5 min. på hver side.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.4
(4 stemmer)
Opskriften er vist 7575 gange, og udskrevet 161 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider