Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røræg i mikroovn

Røræg i mikroovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :





Ingredienser:
1 æg
1 spsk.mælk
 smør
 salt
 peber
 


Opskrift:

Pisk æg, mælk, smør, salt og peber sammen. Sæt skålen i mikroovn og kog på højeste effekt i 20 sec. Rør rundt og kog igen 20 sec. Hviletiden er herefter 20 sec.

Tips:

For hvert æg skal der 1 spsk. mælk i. Første kogetiden er for 1 æg 20 sec, for 2 æg 40 sec, og for 3 æg 60 sec. Anden kogetid er for 1 æg 20 sec., for 2 æg 40 sec., og for 3 æg 60 sec. Hviletiden er for 1 æg 20 sec., for 2 æg 40 sec. og for 3 æg 60 sec.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (28 stemmer)

Opskriften er vist 75219 gange,
og udskrevet 1125 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2013-12-31 11:21:54
En 1/2 tsk fuld men det er ikke nødvendig med smør når det er lavet i microovn. Det kan sagtens undværes.


heidi  -  2011-09-23 13:12:35
hvor meget smør skal der i??


vibs   -  2010-05-01 19:26:52
dejligt som ny røræg begynder at der ikke står antal gram smør -så kan jeg ikke bruge den


kirstenaerbo  -  2010-01-18 15:16:20
synes den blev lidt gummi agtig