Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Vandbakkelser med nougatcreme

Vandbakkelser med nougatcreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

KagerRet : Kager - Vandbakkelser Wales

Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Vandbakkelsesdej:
0.75 dl.vand
30 g.hvedemel
30 g.let mayonnaise
1 æg (pisket sammen)
 lidtsalt
3 dråberflydende SØD
5 g.bagepulver
 
 Nougatcreme:
125 g.græsk yoghurt
 nougatessens
 lidtflydende SØD
 
Opskrift:
Pisk vand, mel og mayonnaise godt sammen. Hæld det op i en lille gryde og pisk under svag varme massen til en fast melbolle. Tag gryden af varmen. Rør det sammenpiskede æg i massen, men kun lidt ad gangen. Tilsæt salt, flydende SØD og bagepulver. Form dejen med en ske til ca. 6 små klatter på et stykke bagepapir. Bages herefter i ovnen ved 200 grader, til de er hævede og gyldne. Stil vandbakkelserne til afkøling.

Nougatcreme:
Rør yoghurten sammen med nougatessens. Smag cremen til med SØD. Halvér vandbakkelserne og fyld dem med cremen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 22257 gange,
og udskrevet 193 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu