Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vandbakkelser med krabbekød

Vandbakkelser med krabbekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

KagerRet : Kager - Vandbakkelser Wales

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Krabber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
175 g.usaltet smør
3 dl.vand
210 g.hvidt mel
1 tsk.salt
6 sammenpiskede æg
225 g.hvidt krabbekød
1 nipcayennepeber
 


Opskrift:

Skær smør i tern og kom ned i svær gryde sammen med vandet. Opvarm langsomt, til smørret smelter, og bring derpå hurtigt i kog. Vip melet hurtigt i. Tag gryden af varmen og rør kraftigt med træske. Så snart dejen er glat og begynder at slippe grydens sider, tilsættes salt. Stil gryden i en balje koldt vand og afkøl i 10 min.

Rør de sammenpiskede æg gradvist i til en glat dej. Tilsæt krabbekød og cayennepeber og bland godt.

Hav en smurt bageplade klar. Sæt dejen rækkevis på pladen med en ske og bag i forvarmet ovn på 220° i ca. 20 min. Vandbakkelserne skal være let sprøde og gyldenbrune. Lad dem hvile et par minutter før servering.

Man kan fylde dem med det mørke krabbekød, som jeg synes er det lækreste. Lav et snit i toppen af hver vandbakkelse med en skarp kniv og kom en teskefuld mørkt krabbekød ind i midten.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13349 gange,
og udskrevet 189 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu