Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tigerrejer på torskebund

Tigerrejer på torskebund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
400 g.torsk
250 g.tigerrejer (forkogte)
1 ds.hk. tomater
1 mellemstort løg i tern
70 g.kokosmælk
0.5 spsk.sambel orlek
0.5 spsk.karry
1.5 tsk.sødemiddel
1 tsk.salt
1 spsk.olie
 


Opskrift:

Fisken koges mør og holdes varm, imens resten af retten tilberedes. Løgene svitses gennemsigtige i lidt olie i en gryde. Tilsæt tomaterne, kokosmælken, sødemiddel og salt. Rør en pasta ud af sambel orlek og karry og hæld det ved tomaterne. Lad det simre ved svag varme i ca. 25-30 min. Pil halerne af rejerne og tilsæt dem de sidste 5 min. af kogetiden. Fisken anrettes på et fad, og rejesaucen hældes over. Serveres evt. med ris. For at runde en god middag af, prøv denne enkle dessert med ananas! Gratineret ananas med hindbærpuré 4 pers. 1 lille ananas 120 gr. frosne hindbær 2 æggehvider 2 spsk. florsukker 1-2 tsk flydende sødemiddel







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 10100 gange,
og udskrevet 196 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu