Tigerrejesalat med papaya og koriander

Tigerrejesalat med papaya og koriander, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.ukogte tigerrejer med skal
2 fedhvidløg skåret i skiver
 jomfruolivenolie til stegning
1 papaya skrællet og skåret i tern
3 forårsløg skåret i tynde skiver
0.5 bakkerucolasalat vasket og tørret
 salt
 friskkværnet peber
 
 Dressing:
2 spsk.yoghurt naturel
2 spsk.cremefraiche 38%
2 spsk.cremefraiche 18%
2 spsk.koriander finthakket
0.5 tsk.ingefær fintrevet
0.5 tsk.grøn chili finthakket
0.25 tsk.cayennepeber
 lidtspidskommen
 salt
 friskkværnet peber
 evt.limesaft
 
Opskrift:
Tigerrejer:
Sautér tigerrejerne sammen med hvidløg i 5 minutter, på en meget varm pande, tilsat jomfruolivenolie. Krydr med salt og friskkværnet sort peber. Pil skallen af tigerrejerne. Der sidder en lille mørkebrun tarm i ryggen, som bør fjernes. Med en kniv skæres der forsigtigt få millimeter ned i ryggen, fra hoved til hale, og tarmen skrabes ud.

Dressing:
Bland alle ingredienserne i en stor skål og tilsæt tigerrejerne, papaya, forårsløg og rucolasalat. Vend grundigt rundt og server. Dryp eventuelt lidt limesaft over salaten.

Tips:

Tigerrejerne kan med fordel serveres varme i salaten, det giver en god kontrast til den kolde papayafrugt og den cremede dressing.





karakterer:
Opskriften er vist 12727 gange,
og udskrevet 271 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu