Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tigerrejesalat med papaya og koriander

Tigerrejesalat med papaya og koriander, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
300 g.ukogte tigerrejer med skal
2 fedhvidløg skåret i skiver
 jomfruolivenolie til stegning
1 papaya skrællet og skåret i tern
3 forårsløg skåret i tynde skiver
0.5 bakkerucolasalat vasket og tørret
 salt
 friskkværnet peber
 
 Dressing:
2 spsk.yoghurt naturel
2 spsk.creme fraiche 38 %
2 spsk.creme fraiche 18 %
2 spsk.koriander finthakket
0.5 tsk.ingefær fintrevet
0.5 tsk.grøn chili finthakket
0.25 tsk.cayennepeber
 lidtspidskommen
 salt
 friskkværnet peber
 evt.limesaft
 


Opskrift:

Tigerrejer:
Sautér tigerrejerne sammen med hvidløg i 5 minutter, på en meget varm pande, tilsat jomfruolivenolie. Krydr med salt og friskkværnet sort peber.. Pil skallen af tigerrejerne. Der sidder en lille mørkebrun tarm i ryggen, som bør fjernes. Med en kniv skæres der forsigtigt få millimeter ned i ryggen, fra hoved til hale, og tarmen skrabes ud.

Dressing:
Bland alle ingredienserne i en stor skål og tilsæt tigerrejerne, papaya, forårsløg og rucolasalat. Vend grundigt rundt og server. Dryp eventuelt lidt limesaft over salaten.

Tips:

Tigerrejerne kan med fordel serveres varme i salaten, det giver en god kontrast til den kolde papayafrugt og den cremede dressing.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11072 gange,
og udskrevet 226 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu