Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kartoffelpuré med stenbiderrogn

Kartoffelpuré med stenbiderrogn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Røget stenbidder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
200 g.Stenbiderrogn
600 g.Kartofler
125 g.Smør
0.5 dl.olivenolie
0.25 dl.muslingefond eller fiskefond
1 lille bundt purløg
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Skræl og kog kartoflerne, mos dem og rør 50 gr. Smør og olivenolien i og smag til med slat og peber.

Kog fonden op, pisk den med smør og tilsæt det skårne purløg. Smag til med salt og peber.

På hver tallerken lægges to æg af kartoffelpuré (Formes med en ske dyppet i olivenolie) I æggene laves en rille som fyldes med stenbiderrogn og saucen lægges omkring.

Hvis De ønsker en fyldigere forret kan De supplere med et stykke stegt fisk, f.eks. torsk




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8462 gange,
og udskrevet 112 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu