Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Røget stenbider med porre og rogn

Røget stenbider med porre og rogn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbiderrogn - Stenbidderrogn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 røgede stenbider
2 porrer
4 spsk.stenbiderrogn
2 fint hakkede skalotteløg
2 spsk.hvidvinseddike
1.5 dl.hvidvin
60 g.smør
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Kog skalotteløg og hvidvinseddike op, tilsæt hvidvin, koges ind til ½ dl, heri piskes den kolde smør.

Rens porrerne, tag 8 lange blade fra og snit resten fint.

Kog porrerne i letsaltet vand, lav 4 toppe af de snittede porrer, læg porrebladene omkring, tryk de snittede porrer ned op top op med stenbiderrogn.

Stenbiderne fileteres og lunes i ovnen 10 min. ved 100 grader.

Anret stenbiderfileterne på tallerkenen, sæt en porre-stenbiderrogn på og læg sauce omkring.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8716 gange,
og udskrevet 125 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu