Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bagte kartofler med stenbiderrogn

Bagte kartofler med stenbiderrogn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbiderrogn - Stenbidderrogn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 store bagekartofler
 lidtolie
 salt
 peber
4 små stilke rosmarin eller anden krydderurt
2 dl.creme fraiche 9 eller 18%
100 g.frisk stenbidderrogn
1 bdt.dild eller purløg
4 matjetsildefiletter eller gode kryddersild
 
 Tilbehør:
 evt.grøn salat
 


Opskrift:

Vask kartoflerne godt, flæk dem og smør skærefladen med olie. Læg dem i et ovnfast fad og drys med salt og peber. Læg en lille krydderkvist på hver. Bag dem midt i en 200 grader varm ovn til de er helt møre, ca. 40 minutter efter størrelse. Rør imens cremefraiche med salt, peber og hakket dild eller purløg. Skær sildene i skrå stykker. Anret de varme kartofler på tallerkener sammen med sildene og cremefraiche. Giv brød og evt. lidt grøn, sprød salat til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 16349 gange,
og udskrevet 314 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bente  -  2011-03-10 15:57:54
Hvad skal stenbiderrognen bruges til og hvor kommer sildene fra?????


  -  0000-00-00 00:00:00
hvad skal stenbiderrognen bruges til, jeg spørger bare.