Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Buffetæg med stenbidderrogn

Buffetæg med stenbidderrogn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbiderrogn - Stenbidderrogn

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
6 hårdkogte æg
2 spsk.friskhakket dild
5 spsk.cremefraiche
 hvid peber
1 glasstenbidderrogn
12 store rejer
 citronsaft
 
Opskrift:
Rør dilden i cremefraichen samg godt til med lidt salt og peber citronsaft. Srøjt cremen på de ½ æg og top med lidt stenbidderrogn og en reje.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (15 stemmer)

Opskriften er vist 18819 gange,
og udskrevet 461 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

LP  -  2018-01-13 14:10:46
Opskriften er dejlig enkelt at lave og den smager fantastisk. Prøv at lave den med frisk rogn, som er muligt at få lige nu, det er bare så meget bedre.