Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Buffetæg med stenbidderrogn

Buffetæg med stenbidderrogn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbiderrogn - Stenbidderrogn

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
6 hårdkogte æg
2 spsk.friskhakket dild
5 spsk.cremefraiche
 hvid peber
1 glasstenbidderrogn
12 store rejer
 citronsaft
 


Opskrift:

Rør dilden i cremefraichen samg godt til med lidt salt og peber citronsaft. Srøjt cremen på de ½ æg og top med lidt stenbidderrogn og en reje.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (15 stemmer)

Opskriften er vist 18084 gange,
og udskrevet 441 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

LP  -  2018-01-13 14:10:46
Opskriften er dejlig enkelt at lave og den smager fantastisk. Prøv at lave den med frisk rogn, som er muligt at få lige nu, det er bare så meget bedre.