Buffetæg med stenbidderrogn

Buffetæg med stenbidderrogn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbiderrogn - Stenbidderrogn

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :

Ingredienser:
6 hårdkogte æg
2 spsk.friskhakket dild
5 spsk.cremefraiche
 hvid peber
1 glasstenbidderrogn
12 store rejer
 citronsaft
 
Opskrift:
Rør dilden i cremefraichen samg godt til med lidt salt og peber citronsaft. Srøjt cremen på de ½ æg og top med lidt stenbidderrogn og en reje.


karakterer:
Opskriften er vist 19441 gange,
og udskrevet 469 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

LP  -  2018-01-13 14:10:46
Opskriften er dejlig enkelt at lave og den smager fantastisk. Prøv at lave den med frisk rogn, som er muligt at få lige nu, det er bare så meget bedre.