majroer evt. i halve eller kvarte3-4 majroer evt. i halve eller kvarte
250
g.
grønne bønner250 g. grønne bønner
1
lille
blomkålshoved delt i buketter1 lille blomkålshoved delt i buketter
250
g.
bælgede ærter eller 125 g. sukkerærter250 g. bælgede ærter eller 125 g. sukkerærter
salt salt
peber peber
1
bdt.
Persille1 bdt. Persille
Opskrift:
Skær lammekødet fra boven og skær det i mundrette stykker.
Vend stykkerne i mel og brun dem let i smør og olie i en gryde.
Tilsæt knuste hvidløgsfed, kartofler og delte gulerødder.
Hæld bouillon ved.
Lad det koge en halv time.
Kom de øvrige ingredienser i og kog endnu 5-10 min.
Smag retten til og drys med hakket persille ved serveringen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6843 gange, og udskrevet 126 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider