Mocca Nøddekager
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Margarinen smuldres i melet og de andre ingredienser tilsættes og dejen samles.
Dejen rulles ud i ca. 1 cm tykkelse og stikkes ud med et glas (ca. 2,5 cm i diameter).
Kagerne bages ved 200 grader i ca. 12 minutter. Når kagerne er afkølet dyppes de i overtrækschokoladen, som er smeltet over vandbad. Kagerne kan eventuel pyntes med en kaffebønne eller nøddeflager. |
|
Opskriften er vist 10068 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 man kan saktens undvære nødekerner |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne