Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gulerodskage med smørcreme

Gulerodskage med smørcreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
200 g.fint revet gulerod
50 g.skummetmælkspulver
40 g.hvedemel
5 g.blandede krydderier (kanel kardemomme allehånde)
5 g.bagepulver
 lidtflydende SØD
1 tsk.vanillekorn
 
 Smørcreme:
30 g.minarine
 vanillekorn
 lidtflydende SØD
 lidtcitronsaft og revet citronskal
 
15 g.sukkerfri syltetøj fx mirabelle eller appelsin (St. Dalfour)
 


Opskrift:

Bland gulerødderne med skummetmælkspulver, mel, krydderier og bagepulver. Smag til med SØD og vanille. Kom dejen i en form, ca.16x6 cm (det er en god idé med bagefolie i formen, eller alm. aluform).

Bages i en varm ovn ca. i 50-60 min. Varmluft 185 grader, ellers ved 200 grader. (Prøv dig frem ved hjælp af en gaffel).

Kagen vendes og bages ca. 10 min. med bagsiden opad.

Flæk kagen på midten, når den er afkølet, den skal være helt kold.

Kom smørcremen og 15 g sukkerfrit syltetøj i mellem. Kagen lægges sammen igen.

Kagen skæres i skiver og serveres.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Gulerodskage



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 28780 gange,
og udskrevet 221 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2007-06-13 11:17:44
Jeg plejer ikke at dele kagen men smører en ostecreme på toppen. Ostecreme: 200 g flødeost naturel, 120 g smør, 180 g flormelis og 2 tsk vanilliesukker røres sammen.