majs eller vindruekerneolie1.5 dl. majs eller vindruekerneolie
2
æg2 æg
150
g.
hvedemel150 g. hvedemel
100
g.
fuldkornshvedemel100 g. fuldkornshvedemel
150
groftreven gulerod150 groftreven gulerod
100
g.
lyse rosiner100 g. lyse rosiner
25
g.
hakkede valnøddekerner25 g. hakkede valnøddekerner
150
g.
henkogte ananasterninger150 g. henkogte ananasterninger
Fyld: Fyld:
225
g.
flødeost naturel225 g. flødeost naturel
2
tsk.
vanillesukker2 tsk. vanillesukker
50
g.
lys farin50 g. lys farin
1
dl.
creme fraiche1 dl. creme fraiche
Pynt: Pynt:
Valnøddekerner Valnøddekerner
Appelsinskiver Appelsinskiver
Evt. mynteblade Evt. mynteblade
Opskrift:
Pisk farin, olie og æg sammen.
Bland de øvrige ingredienser til dejen og rør det sammen med olieblandingen.
Kom dejen i en velsmurt springform og bag kagen ved 160 grader i ca. 1 time.
Lad de svale, inden den flækkes i 2 bunde
Rør fyldet sammen og læg det meste imellem.
Kom resten øverst og pynt med valnøddekerner, appelsinskiver og evt. et par mynteblade.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.5
(21 stemmer)
Opskriften er vist 20297 gange, og udskrevet 264 gange.
Kommentarer
- 2009-09-30 08:32:04 Jeg bagte kagen dagen før den skulle bruges og jeg tilføjede 1 tsk. bagepulver. Jeg opgav at flække kagen (den ville smuldre) og smurte bare fyldet ovenpå kagen.
Husk at vende de våde ting. Dvs. gulerødder og ananas mm godt rundt i melet inden det røres sammen med æg/farin massen.
Kagen blev super lækker.
kk - 0000-00-00 00:00:00 opskriften blev fuldt, hvad gik galt. den smagte I K K E godt
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider