Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Dessertkage med guf

Dessertkage med guf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Oste - Flødeost

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
200 g.lys farin
1.5 dl.majs eller vindruekerneolie
2 æg
150 g.hvedemel
100 g.fuldkornshvedemel
150 groftreven gulerod
100 g.lyse rosiner
25 g.hakkede valnøddekerner
150 g.henkogte ananasterninger
 
 Fyld:
225 g.flødeost naturel
2 tsk.vanillesukker
50 g.lys farin
1 dl.creme fraiche
 
 Pynt:
 Valnøddekerner
 Appelsinskiver
 Evt. mynteblade
 


Opskrift:

Pisk farin, olie og æg sammen. Bland de øvrige ingredienser til dejen og rør det sammen med olieblandingen. Kom dejen i en velsmurt springform og bag kagen ved 160 grader i ca. 1 time. Lad de svale, inden den flækkes i 2 bunde

Rør fyldet sammen og læg det meste imellem. Kom resten øverst og pynt med valnøddekerner, appelsinskiver og evt. et par mynteblade.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (21 stemmer)

Opskriften er vist 19784 gange,
og udskrevet 253 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2009-09-30 08:32:04
Jeg bagte kagen dagen før den skulle bruges og jeg tilføjede 1 tsk. bagepulver. Jeg opgav at flække kagen (den ville smuldre) og smurte bare fyldet ovenpå kagen. Husk at vende de våde ting. Dvs. gulerødder og ananas mm godt rundt i melet inden det røres sammen med æg/farin massen. Kagen blev super lækker.


kk  -  0000-00-00 00:00:00
opskriften blev fuldt, hvad gik galt. den smagte I K K E godt