Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Marokkanske fladbrød af fuldkornsmel

Marokkanske fladbrød af fuldkornsmel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Marokko

MarokkoIndsendt :



Ingredienser:
7.5 dl.fuldkornsmel
1 tsk.sukker
1 tsk.salt
25 g.gær
3 dl.lunkent vand
0.5 tsk.stødt sød paprika
0.75 dl.majsmel
1 spsk.olie
 
 Pynt:
1 æg
2 spsk.sesamfrø
 
Opskrift:
Bland vand, sukker, salt og gær og stil det til side til det skummer. Tilsæt olien. Bland fuldkornsmel, majsmel og paprika og bland de to dele grundigt og ælt dejen fast og glat. Stil dejen til hævning ca. 20 minutter. Form dejen til 15 boller, som trykkes flade, pensles med æg og drysses med sesamfrø. Efterhæver ca. 15 minutter. Bag ved 180 grader i ca. 12 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (14 stemmer)

Opskriften er vist 16643 gange,
og udskrevet 547 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2008-09-25 14:42:19
det er det mest lækreste jeg nogen sinde har smagt

Tilde  -  2007-10-17 11:13:24
de skal prøves

Bikke  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg tilføjede et æg for at få dejen til at hænge bedre sammen og de er skøøøønne - ungerne spiser dem med stor fornøjelse...

birgit  -  0000-00-00 00:00:00
hård som sten ikke god