Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marokkanske fladbrød af fuldkornsmel

Marokkanske fladbrød af fuldkornsmel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Marokko

MarokkoIndsendt :





Ingredienser:
7.5 dl.fuldkornsmel
1 tsk.sukker
1 tsk.salt
25 g.gær
3 dl.lunkent vand
0.5 tsk.stødt sød paprika
0.75 dl.majsmel
1 spsk.olie
 
 Pynt:
1 æg
2 spsk.sesamfrø
 


Opskrift:

Bland vand, sukker, salt og gær og stil det til side til det skummer. Tilsæt olien. Bland fuldkornsmel, majsmel og paprika og bland de to dele grundigt og ælt dejen fast og glat. Stil dejen til hævning ca. 20 minutter. Form dejen til 15 boller, som trykkes flade, pensles med æg og drysses med sesamfrø. Efterhæver ca. 15 minutter. Bag ved 180 grader i ca. 12 minutter.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (14 stemmer)

Opskriften er vist 16096 gange,
og udskrevet 517 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2008-09-25 14:42:19
det er det mest lækreste jeg nogen sinde har smagt


Tilde  -  2007-10-17 11:13:24
de skal prøves


Bikke  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg tilføjede et æg for at få dejen til at hænge bedre sammen og de er skøøøønne - ungerne spiser dem med stor fornøjelse...


birgit  -  0000-00-00 00:00:00
hård som sten ikke god