Kanelmedaljer

Kanelmedaljer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
 Mørdej (2 portioner):
 
200 g.smør eller margarine
300 g.hvedemel
100 g.sukker
1 æg
4 tsk.kanel
 chokolade
 piskefløde
 
Opskrift:
Margarinen smuldres i melet og kanelet, ægget tilsættes. Dejen æltes godt sammen og stilles til hvile i ca. ½ time.

Dejen rulles tyndt ud og stikkes ud til medaljer med et rødvinsglas. Medaljerne bages ved 200 grader i 6 minutter.

Halvdelen af de bagte medaljer drysses med revet chokolade og sættes i ovnen yderligere 2 min. ved 200 grader.

Piskefløden piskes til flødeskum som bruges til at lægge medaljerne sammen med.

1 medalje uden chokolade i bunden, flødeskum, og til sidst 1 medalje med chokolade øverst.


karakterer:
Opskriften er vist 7470 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu