Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Italiensk brød med pesto

Italiensk brød med pesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Blandet mel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
 Brød:
25 g.gær
3 dl.lunkent vand
0.5 tsk.salt
1 spsk.olivenolie
100 g.Durum hvedemel
350 g.hvedemel
 
 Pesto:
2 kopfrisk persille uden stilke
2 spsk.tørret basilikumblade
1 tsk.salt
0.5 tsk.friskkværnet peber
2 tsk.finthakket hvidløg
2 spsk.finthakkede pinje- eller valnøddekerner
1-2 dl.olivenolie
1 dl.revet parmesanost
 


Opskrift:

Brød:
Gæren røres ud i vandet. De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes til den er smidig. Hæver ca. 1 time. Rul dejen ud så den passer til en bradepande. Lad den hæve yderligere ca. 15 minutter, smør pestoen på og bag ved 225 grader i ca. 15 minutter. Kan nydes til f. eks. Suppe eller i små stykker som snacks.

Pesto:
Kom alle de tørre ingredienser og 1/3 af olivenolien i en blender og kør til det hele er findelt. Stop undervejs og skub ned fra kanterne. Tilsæt resten af olivenolien undervejs. Hæld blandingen i en skål og rør parmesanosten i.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (27 stemmer)

Opskriften er vist 29699 gange,
og udskrevet 770 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lisbeth  -  2007-04-14 13:10:53
den glæder jeg mig til at prøve


Valentin  -  0000-00-00 00:00:00
Den pesto er bedre end på en italiensk restaurant - den er himmelsk