3-flage boller

3-flage boller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 30 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
100 g.gær
9 dl.lunkent vand
120 g.havregryn
120 g.hirseflager
120 g.byggryn
1 dl.olie
2 tsk.salt
800 g.hvedemel
 
 Pensling:
 æg
 
Opskrift:
Gæren røres ud i vandet. De øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes til den er smidig og stilles til hævning til dobbelt størrelse. Slå dejen ned og form den til boller. Efterhæver 20-30 min., pensles og bages ca. 20 min. ved 200 grader.


karakterer:
Opskriften er vist 32928 gange,
og udskrevet 542 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2008-10-17 15:23:19
Til Kristine Rasmussen Fra Liv Thrane: Hvorfor er lunkent vand fjollet? Jeg mener da man generelt bruger lunkent vand til at opløse gær - så går det hurtigere og bliver mere jævnt, end med koldt vand og det må ikke være varmt, for så slår man gæren ihjel... Men du har måske en bedre idé? Så synes jeg da du skal ytre den.

kristine rasmusen  -  2008-06-22 18:46:39
det der med lunkent vandvad er det for noget det er da folet

thomas  -  2008-03-07 15:55:43
meget fine boller men mit barn kunne ikke lide dem. Jeg siger at man bør ikke lave bollerne til børne fødselsdage