Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Bagte hvidløgskartofler

Bagte hvidløgskartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :


Bagte hvidløgskartofler, billede 4 Bagte hvidløgskartofler, billede 1 Bagte hvidløgskartofler, billede 2 Bagte hvidløgskartofler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   


Opskrift:

Kartofler i ensartet størrelse der ikke må være for store, vaskes omhyggeligt, aftørres og skæres igennem på langs. Gnides på overfladen med et flækket hvidløgsfed. Pensles med olie, stilles side om side i et smurt ovnfast fad.

På hver kartoffel lægges der en lille klump koldt smør. Fadet sættes i ovnen og kartoflerne bages ca. 1 time ved 200 grader.

Drysses med salt inden servering.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (16 stemmer)

Opskriften er vist 77382 gange,
og udskrevet 1051 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Zarzar  -  2011-01-15 18:32:21
tak for opskriften :) jeg har tilføjet 1 spsk oregano, 1 spsk citron saft og lidt friskkværnet sort peber og i kan tro det smager godt mmmm


  -  2010-05-01 16:11:36
De kartofler er helt fantastiske! Jeg elsker dem! Men de er nu allerbedst, hvis man kommer hvidløg smør på i stedet for alm. smør ;)


Pips  -  2009-01-31 18:35:29
Jeps Martin, for lidt hvidløg. Jeg vil drysse kartoflerne med salt og røre smørret med finthakkede/pressede hvidløgsfed - mums!


Martin  -  2007-11-27 13:47:26
Jeg er jo lidt af en hvidløgs elsker så ville have brugt hvidløgssmør og drysset det med hvidløgsalt