Bagte hvidløgskartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : gismo Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartofler i ensartet størrelse der ikke må være for store, vaskes omhyggeligt, aftørres og skæres igennem på langs. Gnides på overfladen med et flækket hvidløgsfed. Pensles med olie, stilles side om side i et smurt ovnfast fad.
På hver kartoffel lægges der en lille klump koldt smør. Fadet sættes i ovnen og kartoflerne bages ca. 1 time ved 200 grader. Drysses med salt inden servering. |
|
Opskriften er vist 85020 gange,
og udskrevet 1156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Zarzar - 2011-01-15 18:32:21 tak for opskriften :) jeg har tilføjet 1 spsk oregano, 1 spsk citron saft og lidt friskkværnet sort peber og i kan tro det smager godt mmmm anonym - 2010-05-01 16:11:36 De kartofler er helt fantastiske! Jeg elsker dem! Men de er nu allerbedst, hvis man kommer hvidløg smør på i stedet for alm. smør ;) Pips - 2009-01-31 18:35:29 Jeps Martin, for lidt hvidløg. Jeg vil drysse kartoflerne med salt og røre smørret med finthakkede/pressede hvidløgsfed - mums! Martin - 2007-11-27 13:47:26 Jeg er jo lidt af en hvidløgs elsker så ville have brugt hvidløgssmør og drysset det med hvidløgsalt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne