Farserede tomater

Farserede tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :     
Farserede tomater, billede 4 Farserede tomater, billede 1 Farserede tomater, billede 2 Farserede tomater, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
8 store tomater
 
400 g.hakket flæskekød
100 g.frosne ærter
 indmaden fra tomaterne
1 æg
0.5 tsk.basilikum, tørret
 salt
 peber
1 dl.rasp
 
 revet ost
 smørklatter
 
Opskrift:
Skær en skive af tomaterne, hvor stilken har siddet. Udhul tomaterne med en teske. Sæt dem omvendt til afdrypning. Hæld kerner og saft fra.

Hak tomatkødet og lågene fint med en kniv. Bland kød med hakket tomat og de øvrige ingredienser, og fordel farsen i tomaterne.

Sæt dem i et smurt, ovnfast fad. Bliver der fars tilovers, trilles det til kødboller, som lægges ved siden af tomaterne.

Drys med revet ost og læg smørklatter på.

Bag dem midt i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 25-30 minutter.

Serveres med nye kartofler og koldt smør eller råstegte kartofler og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 40041 gange,
og udskrevet 819 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-14 16:18:00
forstår ikke helt pointen med at putte frosne ærter i.. man kan også bytte flæskekødet ud med alm. fars det bliver lige så godt..

  -   2005-01-01 01:01:01
Byt flæskekødet ud med oksekød og ærterne med majs. Tilføj lidt frist chili, så bliver de ogå gode