Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Minestrone med røde linser

Minestrone med røde linser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :




Ingredienser:
1 løg hakket
2 stilkebladselleri snittet
1 persillerod i tern
2 gulerødder i tern
1 spsk.olie
2 tsk.karry
4 tynde skiver bacon eller 50 g i tern.
1 ds.fl. hakkede tomater (ca. 400 g)
1 l.hønsebouillon
100 g.røde linser
 hakket frisk persille og evt. hakket basilikum
 salt
 kværnet peber
 


Opskrift:

Skær alle grøntsagerne i fine små terninger. Varm olien op i en tykbundet gryde og svits bacon i strimler heri. Drys med karry og rør godt. Kom grøntsagerne i og lad dem svitse til de bliver blanke. Skyl linserne godt og rør dem i. Hæld tomaterne ved sammen med bouillon og kog suppen under låg 15-20 minutter. Smag suppen til og kom evt. mere bouillon ved hvis suppen er for tyk. Server med drys af persille og en tyk skive brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 20180 gange,
og udskrevet 648 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
hvis man står og ikke lige har de friske grøntsager, kan man sagtens substituere med frosne suppeurter. Desuden er det rigtig lækkert med mere bacon (200g) i små tern og grønne linser istedet for røde. Rigtig god som nem og billig hverdagsmad.